روش های مختلفی برای کاشت ناخن وجود دارد که از بین آن ها کاشت پودری، کاشت مادر به حساب می آید و سایر روش های کاشت ناخن، بر گرفته از آن هستند. این روزها کاشت پودری پر طرفدارترین و پرکاربردترین روش کاشت ناخن در ایران و جهان می باشد زیرا علاوه بر ارزان تر بودن، دارای ویژگی هایی مانند مقاومت، ماندگاری و دوام بیشتر، فاقد هواگرفتگی، فاقد شکستگی، ظرافت و زیبایی است و سازگاری بیشتری با آب و هوای مختلف دارد. تنها عیبی که کاشت پودری نسبت به سایر روش های کاشت ناخن دارد، زمانبر بودن آن است ، به طوری که برای هر بار ترمیم آن 1 تا 2 ساعت زمان لازم است. هرچند کاشت ناخن پودری مقاومت بیشتری نسبت به سایر انواع کاشت از جمله کاشت ناخن ژله ای دارد، اما در اثر وارد کردن ضربه و فشار بیش از حد خواهد شکست و در تماس با مواد شیمایی نیاز به مراقبت بیشتری دارد و بهتر است از دستکش استفاده شود.
شرکت در دوره آموزشی آرایشگر ناخن
اولین و مهم ترین مرحله کاشت ناخن، مانیکور سطحی می باشد. به این دلیل که کاشت پودری بعد از 24 ساعت سعی می کند با رشد کردن، از زایده ها جدا شود، در نتیجه هوا به زیر مواد کاشت نفوذ کرده و ظاهر ناخوشایندی پیدا می کند. برای مانیکور سطحی، کوتیکول اطراف کاشت را از بین برده و سپس چربی سطح را با پد بدون پرز پاک می کنیم.
برای از بین بردن لایه چرب براق روی پوست از سوهان استفاده می کنیم البته فقط به مدت چند ثانیه! در حدی که تنها لایه چرب از بین برود نه اینکه لایه سطحی را تخریب کند.
مرحله بعد مرحله انتخاب تیپ است. نکته بسیار مهم در این مرحله، استفاده از ضدقارچ قبل از تیپ گذاری است چرا که در سطح تماس ناخن و مواد شیمیایی مورد نیاز برای کاشت پودری، با نفوذ هوا، شرایط برای رشد قارچ ها در این محیط فراهم می گردد. با استفاده از ضد قارچ به راحتی مانع رشد قارچ و وقوع عفونت می شویم.
باید از تیپی مناسب ناخن ها انتخاب کنید به طوری که هم اندازه ناخن های مورد کاشت باشد و برای اتصال آن نیاز به وارد کردن فشار نبوده و یا از اطراف بیرون نزند.تیپ ها باید کاملا همگن با ناخن ها بوده و برای چسباندنشان نیز از میزان چسب مناسبی استفاده گردد. بعد از اتصال، تیپ ها را به وسیله کاتر تا اندازه دلخواه کوتاه کرده و برای یکسان کردن سطح تیپ و ناخن از سوهان استفاده می کنیم و تمام ناهمواری هایی را که باعث غیرطبیعی به نظر رسیدن تیپ می شوند را از بین می بریم.
و اما در مرحله سوم و نهایی، ابتدا اطراف کاشت ناخن را برای استفاده از پرایمر روغن می زنیم. مجددا از ضد قارچ برای زیر ناخن ها استفاده کرده و بدون فوت کردن اجازه میدهیم به صورت طبیعی خشک شود. حال زمان استفاده از پودر و لیکویید فرا رسیده است. این بار برای اتصال مواد از پرایمر استفاده می کنیم. قبل از خشک شدن پرایمر باید موادگذاری را انجام دهیم.قلم را پاک کرده و خشک می کنیم، سپس ابتدا آن را داخل لیکویید فرو کرده و بعد از آغشته شدن قلم به لیکویید آن را داخل ظرف پودر می کنیم. از قسمت پایین ناخن کار مواد گذاری را شروع کرده به طوری که به اندازه یک سر سوزن از انتهای ناخن فاصله داشته باشد. مواد را روی ناخن فرم می دهیم و دقت می کنیم که کناره ها نیز مواد گرفته باشد.
بعد از خشک شدن مواد د.وباره سوهان کشی را انجام داده و قسمت های نافرم و ضخیم را از بین می بریم. کار سوهان کشی را با دقت هرچه تمام تر انجام دهید و مراقب باشید پوست آسیب نبیند. بعد از اینکه تمام قسمت های ناصاف یکدست شد سر سوهان را عوض کرده و حدفاصل ناخن و پوست را نیز سوهان می کشیم. حال به وسیله یک بافر سطح ناخن را صاف کرده و سپس پوست اطراف ناخن را به روغن آغشته می کنیم که این کار علاوه بر از بین بردن گرده ها، پوست را صاف و سیقلی می کند در نهایت نیز می توانیم از برق ناخن یا تاپ کات(لاک خشک کن) به عنوان محافظ استفاده کنیم.
دوستان عزیز من برای زیبایی بیشتر ترجیح می دهم در انتهای این موارد به جای استفاده از برق ناخن، از ژل تاپ شاین استفاده کنیم. برای این کار نیازمند دستگاهی هستیم که برای خشک کردن ژل دست را داخل آن قرار دهیم. این امر موجب می شود نوع د یگری از کاشت به نام کاشت میکس را تجربه کنیم.